Teamleden

Teamwork makes the dream work

Over Ann

Als mama van drie geweldige kids, probeer ik elke dag met voldoende kracht en energie in het leven te staan om hen te beschermen en te begeleiden op hun weg naar zelfgroei en in het bewust kiezen voor hun dromen.

Evident is dat niet…. Zeker wanneer het universum beslist om je voor pijnlijke en zware uitdagingen te plaatsen. De bergen die op jouw pad komen, zijn obstakels die je uitdagen om te blijven focussen op het licht erachter. De weg ernaartoe is al lang niet meer diegene die vooraf ingesteld was in mijn gps. Daarom heb ik de route naar mijn levensdoelen en dromen al enkele keren moeten bijsturen. Vermoeiend, maar groeien heet dat. Elk obstakel doet me krachtiger herrijzen en bewuster kiezen voor wat ik belangrijk vind in het leven. De metafoor van de feniks die herrijst uit zijn as, is dan ook een beeld dat heel krachtig resoneert.

Tijdens heel dit traject, ben ik tot een belangrijk inzicht gekomen. Namelijk dat het de primaire doelstelling is om steeds te blijven focussen op de mogelijkheden. En je niet te laten neerhalen of ontmoedigen doordat je je blik verengt door enkel het verlies in je vizier te houden.

Copyright ©2021 All rights reserved by Joey Verhoeven