Start

Twaalf jaar geleden begon Joey Verhoeven aan zijn grote droom en avontuur: een eigen artistieke school en coachingspraktijk oprichten. Al jaren creëerde hij tal van choreografieën voor sportkampen waardoor hij na enige tijd de vraag kreeg om les te geven in een dansschool te Bouwel. De kansen die hij daar kreeg maakten zijn passie enkel maar groter. Dit alles smaakte naar meer. Zijn eerste grote kans in musical kwam er enkele jaren later bij Milo Productions. Naast al het dansen oefende hij op één van de lege slaapkamers bij zijn grootmoeder in Emblem alle nieuwe geleerde Sensi technieken. Al gauw voelde hij een grootste eer en dankbaarheid dat hij deze taak mocht en kon uitvoeren. Met mensen werken is altijd al zijn passie geweest. Het maakt niet uit of ze nu jong of al wat meer ervaren zijn. Iedereen is meer dan welkom.

Zijn hoogsensitiviteit werd plots een gave en een kracht in plaats van een zwakte. Want zo wordt het nog vaak bekeken door heel wat mensen. Hij leerde over zichzelf dat hij een SENSATION SEEKEER is. Dit type Hsp zal al minder snel opvallen in vergelijking met de introverte Hsp'er, maar toch werd zijn onzekerheid vaak opgepikt door heel wat mensen die hem nog steeds nauw aan het hart liggen. Hierdoor is hij ook aan de zoektocht naar zichzelf begonnen.

Al gauw trotseerde hij heel wat obstakels en uitdagingen. Zijn grenzen waren zo broos dat hij vaak over zich heen liet lopen. Hierdoor vervulde hij vaak de dromen van anderen maar de zijne werden aan de kant geschoven. Desondanks alles bleef hij verder stappen en geloven dat hij in staat was om een eigen zaak te runnen. Door die eigenwijsheid, doorzetting en geloof in zijn eigen talenten ontstond The Moving BodEmotion.

Nu

Image

Vandaag sta ik heel wat krachtiger in het leven maar nog steeds

bewandel ik het pad van persoonlijke en professionele groei.

Ik leerde al heel snel dat ik moest blijven werken aan mezelf om te komen waar ik wil staan.

Ondertussen transformeerde The Moving BodEmotion in "BodEmotion 22 " en vandaar uit tot een "Brave Zone".

BodEmotion 22

Waar groeien d.m.v. muzische vorming, creatie en persoonlijke groei centraal staat.

Waar ik mijn opgedane ervaringen en kennis graag deel met andere mensen

die op zoek zijn naar creatieve groei en transformatie. In dit transformatieproces zijn bewustzijn, creativiteit en moedig zijn zeer grote componenten.

Waar ik jou graag samen met mijn team inspireer en motiveer om een soortgelijke weg af te leggen naar jouw dromen. Het is alleszins mijn missie om, al wie zijn/haar artistieke passie wil delen met anderen, hierin te ondersteunen.

Dit zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Tot snel.

Wie kan ik bijstaan om een "Artistieke Mind Creator" te worden?

Voor Wie?

Ik help teachers, coaches & creatieve zielen stralen op een zelfgekozen podium om10-35 jarigen te transformeren in moedige kwetsbare leiders.

Artiesten

Leerkrachten en directies

Coaches en experten

Creatieve zielen

Copyright ©2021 All rights reserved By Joey Verhoeven

Maatschappelijke zetel:

Paradijsstraat 11/101

2200 Noorderwijk

Antwerpse Kempen - België